Velkommen til 

Vi er meget glade for at have et samarbejde med foreningen Genbrugs Mastiff og som en del af vores samarbejde, så vil vi gerne tilbyde en god rabat på kvalitetsfoder til foreningens medlemmer.

Som medlem af  Genbrugs Mastiff, så har du mange fordele. En af dem er at du kan handle foder og plejeprodukter fra Dechra (Specific) til en rigtig god pris. 

Som medlem får du en rabatkode af Genbrugs Mastiff, som du kan bruge når du bestiller foder her på siden.

Rabatten er på hele 20% ! 

Der er lidt betingelser for at få denne rabat.

1. Du skal være medlem af foreningen Genbrugs Mastiff.

2. Koden er til brug for den person, der er medlem af foreningen, og må ikke gives til venner, familie el. lign. (men indehaveren af koden må gerne bestille til familie og venner)

3. Koden gælder et kalenderår (dvs. 1/1-20xx til 31/12-20xx)

4. Koden gælder kun til produkter der indgår i tilbuddet om hjemmelevering (der står ved det enkelte produkt, hvis det ikke indgår i den ordning)

5. Koden gælder kun ved bestillinger der har en samlet pris på minimum 612,50 kr.

6. Der kan kun bestilles til adresser i Danmark (eksl. Grønland og Færøerne).

7. Bestillinger skal foregå igennem shoppen her på siden.

Vær opmærksom på at din bestilling først er godkendt, når du har modtaget og betalt en faktura fra Humbles Dyreklinik (den bliver sendt separat til den mail, du oplyser når du afgiver din bestilling).

De bestilte produkter bliver, sendt med Post Nord og det bliver bestilt med de oplysninger du giver os, når du afgiver din bestilling. Så har du fx. Post Nords App, så kan du følge dine pakke der, men vi får ikke tilsendt et track and trace nummer på pakken, så vi anbefaler i henter Post Nords app.

 

Have no product in the cart!
0