Vi kan alle komme i en situation, hvor det ikke længere er muligt at beholde vores kæledyr. Her på klinikken afliver jeg ikke raske dyr (se aflivningspolitik), men jeg hjælper hellere end gerne med omplacering. Jeg tager et mindre gebyr (maximalt hvad i skulle betale for en aflivning), for at hjælpe med omplacering. De penge går ubeskåret til at holde det dyr med dyrlæge, foder og hvad det ellers behøver, frem til en ny familie findes. 

En omplacering foregår ved at du kontakter mig eller min telefonpasser og så finder vi ud af den bedste løsning sammen. Jeg hjælper med omplacering af alle dyr. Store eller små, gør ingen forskel for mig, da alle dyr fortjener et godt liv.

Som medlem af Genbrugs Mastiff har du en række fordele. En af dem er at du kan købe billigt foder igennem Humbles Dyreklinik. Klik på knappen (her til højre) for at læse mere:

Jeg arbejder sammen med foreningen Genbrugsmastiff når det kommer til omplacering af dyr. Det er en forening der hjælper rigtig mange dyr hvert eneste år. Styret af mennesker med hjertet på det rette sted, der knokler frivilligt, dag og nat for at give dyrene det bedst tænkelige liv.

Skulle du få lyst til at donere et beløb til at hjælpe dyrene så kan du læse mere om mulighederne på siden her: Genbrugs Mastiff

Have no product in the cart!
0